Loading items
Document is currently in processing
No free items
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----ntm-a22------a-4500 | |
1 | kpw06242398 | |
5 | 20221025140008.7 | |
7 | ta | |
8 | 060106s2002----xr ||||||||||#u0|0||cze|| | |
40 | ## | $a LID001 $e AACR2 |
41 | 0# | $h cze |
100 | 1# | $a Joklová, Olga $4 aut |
245 | 10 | $a Franchising jako nástroj rozvoje podnikání v oblasti gastronomie = $b A Franchise as a Tool for Business Development in Gastronomy / $c Olga JOKLOVÁ ; vedoucí práce Jáč Ivan |
246 | 31 | $a A Franchise as a Tool for Business Development in Gastronomy |
260 | ## | $a Liberec : $b Technická univerzita v Liberci, $c 2002 |
300 | ## | $a 80 s., 3 příl. : $b obr., tab., grafy |
340 | ## | $a application/pdf |
520 | ## | $a Název diplomové práce je "Franchising jako nástroj rozvoje podnikání v oblasti gastronomie". V první části diplomové práce jsou definovány pojmy související s franchisingem. V druhé části je popsán rozvoj franchisingu v USA, Evropě a České republice. třetí kapitola je věnována hlavnímu přínosu franchisingu pro malé podniky a budování franchisingu v oblasti gastronomie. Čtvrtá kapitola uvádí příklady využití franchisingu na trhu pivovarských společností v zahraničí a na českém trhu. |
655 | #7 | $a diplomové práce $7 fd132022 |
656 | #7 | $a POE |
910 | ## | $a LID001 $b V 145/02 H |
1100 | $a 20060106d2002####m##y0czey0103####ba | |
1105 | $a ########000yy | |
1111 | $a DIP | |
1639 | $a KPE |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}