Loading items
Document is currently in processing
No free items
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----ntm-a22------a-4500 | |
1 | kpw06245977 | |
5 | 20240103133722.8 | |
7 | ta | |
8 | 060106s2001----xr ||||||||||#u0|0||cze|| | |
40 | ## | $a LID001 $e AACR2 |
41 | 0# | $h cze |
100 | 1# | $a Luňáková, Zita $4 aut |
245 | 10 | $a Ekonomické zhodnocení reorganizace CANDYPLUS, a.s. = $b Economic assessment of reorganization of Candy Plus, a.s. / $c Zita LUŇÁKOVÁ ; vedoucí práce Kubias Sáva |
246 | 31 | $a Economic assessment of reorganization of Candy Plus, a.s. |
260 | ## | $a Liberec : $b Technická univerzita v Liberci, $c 2001 |
300 | ## | $a 68 s., 7 s. příl. : $b grafy |
340 | ## | $a application/pdf |
520 | ## | $a Tato diplomová práce porovnává původní organizační strukturu odštěpného závodu LIPO Liberec akciové společnosti Nestlé Čokolávovny s nově vzniklou strukturou stávající společnosti Candy Plus, a.s. Teoretická část je věnována jednotlivým typům organizačních struktur - jejich výhodám a nevýhodám, smyslu organizačních struktur a procesu vytváření orgaizačních struktur. V praktické části je věnována pozornost posouzení organizace před a po reorganizaci společnosti, popisu proběhlých změn a vyhodnocení proběhlé reorganizace. |
655 | #7 | $a diplomové práce $7 fd132022 |
656 | #7 | $a POE |
856 | 4# | $u https://dspace.tul.cz/bitstreams/8a405e85-8620-4bee-bbce-1c937db37151/download |
910 | ## | $a LID001 $b V 77/01 H |
1100 | $a 20060106d2001####m##y0czey0103####ba | |
1105 | $a ########000yy | |
1111 | $a DIP | |
1639 | $a KPE |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}