Loading items
Document is currently in processing
No free items
Document has no bound volumes
{{record.tocContent}}
Field | Ind | Field content |
leader | -----ntm-a22------a-4500 | |
1 | kpw06363287 | |
5 | 20191220143739.2 | |
7 | ta | |
8 | 081008s2008----xr ||||||||||#|0||||eng|| | |
40 | ## | $a LID001 $e AACR2 |
100 | 1# | $a Hrabalová, Barbora $4 aut |
245 | 10 | $a Investigation of the student's brand preferences for fast-food restaurants = $b Průzkum preferencí studentů vůči značce s ohledem na fast-food restaurace / $c Barbora Hrabalová ; vedoucí práce Jaroslava Dědková |
246 | 31 | $a Průzkum preferencí studentů vůči značce s ohledem na fast-food restaurace |
260 | ## | $a Liberec : $b Technická univerzita v Liberci, $c 2008 |
300 | ## | $a 91 s. : $b tab., grafy + $e 1 CD Rom |
340 | ## | $a application/pdf |
520 | ## | $a Cílem práce je zkoumání preferencí studentů vůči značce s ohledem na fast-food restaurace a zda-li tyto preference ovlivňují vnímání několika dalších zkoumaných faktorů. Studie analyzuje důležitost několika faktorů, které ovlivňijí spotřebitelovo rozhodnutí o výběru restaurace a zabývá se veřejností vnímanými výhodami značkových fast-food restaurací nad neznačkovými. |
650 | #7 | $a obchodní značky |
653 | ## | $a tržní analýza |
653 | ## | $a marketingová strategie |
655 | #7 | $a bakalářské práce $7 fd132403 |
690 | $a brand name products | |
856 | 4# | $u http://knihovna-opac.tul.cz/diplomovaPrace.php?id_dipl=15952 $s 1 MB $q pdf $z Plný text práce |
910 | ## | $a LID001 $b V 214/08 Hb |
1100 | $a 20081008d###########y0czey0103####ba | |
1105 | $a a###z###000zy | |
1111 | $a BAK | |
1200 | $a 15952 | |
1639 | $a KPE |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
-
{{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
Aplikovat {{revision.content}}