uživatelské dotazy

uživatelské dotazy
See: čtenářské dotazy
See: uživatelské potřeby
See: rešeršní dotazy
See also: rešerše
See also: dezideráta
See also: knihovní služby
...
Documents for download
Detail
MARC
Field Ind Field content
1 ph116552
3 CZ PrNK
5 20160212174035.7
8 000804|n|anznnbabn n a|a
40 ## $a ABA001 $b cze $d ABA001
80 $a 028.2/.8 $2 MRF_2003
150 $a uživatelské dotazy $7 ph116552
450 $a čtenářské dotazy $0 o
450 $a uživatelské potřeby $0 o
450 $a rešeršní dotazy $0 o
550 $a dezideráta $7 ph536666
550 $a informační služby $7 ph114771
550 $a knihovní služby $7 ph121660
550 $a rešerše $7 ph125161
550 $a uživatelé informací $7 ph162898
550 $w g $a informační chování $7 ph222830
750 $a search queries $2 eczenas
750 $a Paieška, bibliografinė $b 028.2/.8 $2 lit
750 $a rešeršné požiadavky $b 028.2/.8 $2 slo
906 $a wu20060103 $b irpi
906 $a wc20060110 $b hedv
906 $a wu20071207 $b irpi
906 $a wu20091202 $b irpi
906 $a wu20120320 $b irpi
998 $a 000116552
Processing history
Permanent link